Profesor de religie, sanctionat dupa ce a catalogat un elev ca fiind "posedat de diavol" - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Profesor de religie, sancționat după ce a catalogat un elev ca fiind "posedat de diavol"

[2011-03-04]
ANDRA DUMITRU
Profesorul de religie de la Școala "Iordache Cantacuzino" din Pascani a catalogat un elev, de confesiune catolică, ca fiind "posedat de diavol". În plus, l-a notat cu 5, deși elevul are numai 9 și 10 la celelalte materii. Conducerea școlii i-a dat avertisment și l-a pus sub monitorizare, relatează realitatea.net.
Reclamația la adresa profesorului a fost depusă la școală și la inspectorat, în luna februarie, de către mama unui elev din clasa a VIII-a. Femeia s-a plâns că profesorul i-a pus băiatului nota 5 pe nedrept și ar fi spus despre el că ar fi "posedat de Diavol".
"Din pacate, este o expresie pe care domnul profesor o foloseste la toate clasele și la toate orele. Mi-au semnalat acest lucru mai mulți elevi și părinți, astfel că am fost nevoiți să îl atenționăm, dar, din păcate nu a înțeles și nici nu înțelege că nu trebuie să o folosească", a mentionat directoarea școlii, Daniela Simion pentru ziaruldeiasi.ro.

Sursa: www.Culte.ro


Contor Accesări: 714, Ultimul acces: 2023-11-28 02:23:50