Mii de persoane vor manifesta pentru viata in Peru - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Mii de persoane vor manifesta pentru viață în Peru

[2011-03-17]
Neldy Mendoza, director al echipei responsabile de marș, a explicat că evenimentul caută să creeze o atmosferă de respect și apreciere pentru viață, generând o atitudine favorabilă față de nenăscuți și față de maternitate, pentru ca aceasta din urmă "să fie văzută ca ceva bun, pozitiv, și nu ca ceva negativ și frustrant pentru o femeie". "Dacă vedem copilul ca un dar și maternitatea ca ceva grandios, toate eforturile vor fi îndreptate spre protejarea vieții și familiei", a susținut ea. În eveniment sunt implicate asociații civice, culturale și artistice, precum și municipalități, instituții educative, clinici medicale, uniuni artizane, companii private și instituții ce lucrează cu copii, tineri, femei și familii.
Vorbind despre numărul anual de avorturi în lumea întreagă, Mendoza a spus: "A ucide este un act de violență, și astfel societatea devine tot mai violentă. Dacă nu îi apărăm pe cei lipsiți de apărare, cum ne putem gândi că promovăm pacea, protejarea celor bătrâni și a copiilor?"

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 688, Ultimul acces: 2024-04-16 08:28:56