Intalniri ale personalului gradinitelor confesionale din Dieceza de Iasi - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Întâlniri ale personalului grădinițelor confesionale din Dieceza de Iași

[2011-11-11]
Oficiul pentru Pastorația Școlară și Predarea Religiei în Școli din cadrul Episcopiei Romano-catolice de Iași a organizat consfătuirea semestrială a directoarelor și responsabilelor grădinițelor confesionale cu tema Metodologia de reevaluare instituțională, vineri, 28 octombrie 2011, la Grădinița "Maria Rosa Zangara" din Buruienești, citim într-un material semnat de sr. Daniela Balint pe Ercis.ro.
Întâlnirea a început cu un scurt moment artistic pregătit de copiii din grupa mare a acestei grădinițe, coordonați de educatoarea lor, doamna educatoare Monica Mârț. După salutul părintelui Iosif Bisoc, OFMConv., inspector școlar diecezan, coordonatorul acestei consfătuiri, educatoarea Carmen Nedelcu, expert școlar pentru probleme preșcolare a Oficiului, a abordat tema evaluării, accentuând importanța continuității acestui proces, atât pentru preșcolar, cât și pentru cadrul didactic și pentru unitatea de învățământ. Consfătuirea s-a încheiat cu participarea la Sfânta Liturghie și un moment de fraternitate și dialog între participanți.
"Evaluarea progresului realizat de copii prin activitățile din grădiniță" a fost tema consfătuirii anuale a educatoarelor din grădinițele confesionale ale Diecezei Romano-Catolice Iași, desfășurată sâmbătă, 29 octombrie 2011, la Grădinița "Maria Rosa Zangara", din Buruienești. Carmen Nedelcu, expert școlar pentru probleme preșcolare a oficiului, a prezentat o strategie de evaluare a programului sau a calității programului de instruire și educație, acesta cuprinzând metode, tehnici, standarde curriculare, descriptori de performanță, având ca finalitate realizarea concretă a rezultatelor preconizate în comportamentele și atitudinile absolvenților. Similar, evenimentul s-a încheiat cu Sfânta Liturghie și cu o agapă.
(Sursa: ERCIS.ro)
Imagini:

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 733, Ultimul acces: 2024-05-14 14:19:46