Concert pentru romanii din Strasbourg - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Concert pentru românii din Strasbourg

[2011-11-29]
Grupul coral ACOR al comunității ortodoxe românești din Strasbourg se pregătește pentru primul său concert de anul acesta, organizat cu ocazia praznicului Nașterii Domnului, informează părintele paroh Vasile Iorgulescu, citat de „Ziarul Lumina”.
Evenimentul va avea loc duminică, 4 decembrie, în biserica Parohiei ortodoxe românești „Sfântul Ioan Botezătorul” din Strasbourg, la ora 17:30. Românii din Franța care nu vor putea veni la acest spectacol sunt invitați să participe la cel din duminica următoare, 11 decembrie, la aceeași oră, în biserica protestantă din Neudorf, la care va participa și violonistul Marius Stoian.
Corala ACOR, care preia inițialele Asociației Culturale Ortodoxe Române din Strasbourg, a luat ființă în anul 1989 și a avut prima prestație publică chiar în momentul în care România înceta să mai fie o țară comunistă. De atunci, formația a concertat atât la Strasbourg, în diferite biserici și săli ale orașului, cât și în alte orașe din Alsacia sau chiar din Germania.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 919, Ultimul acces: 2024-03-04 10:51:22