Relicvele Papei Ioan Paul al II-lea vor ajunge in Columbia - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Relicvele Papei Ioan Paul al II-lea vor ajunge în Columbia

[2011-12-07]
Episcopii din Columbia au anunțat că relicve ale Fericitului Papă Ioan Paul al II-lea vor ajunge în capitala țării, Bogota, timp de două zile, în luna ianuarie a anului viitor. Aducerea relicvelor se dorește să fie "pentru refacerea spirituală a victimelor violențelor și răpirilor", a afirmat acum două zile Episcopul Juan Vicente Cordoba de Fontibon, secretarul Conferinței Episcopale Columbiene.
Papa Benedict al XVI-lea a decis să trimită relicvele în Columbia ca semn de solidaritate și de interes pentru soarta columbienilor, a afirmat prelatul. Relicvele Pontifului de origine poloneză vor ajunge la 20 ianuarie în Catedrala din Bogota, pentru venerare, iar seara vor fi duse la rețeaua de televiziune catolică Cristovision. În 21 ianuarie relicvele vor fi primite de parohia Maria Regina Cerurilor. Episcopul Cordoba a vorbit despre "strigătul tuturor columbienilor pentru eliberarea celor răpiți, pentru întoarcerea păcii în țara lor". La anunțul din 5 decembrie au fost prezente familii cu membri răpiți sau care au suferit violențe.

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 885, Ultimul acces: 2024-02-22 22:40:45