Clinici mobile pentru eutanasie acasa - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Clinici mobile pentru eutanasie acasă

[2011-12-07]
Guvernul olandez începe "curățenia generală" în țară, citim într-un material apărut astăzi pe CulturaVietii.ro. Autoritățile de la Amsterdam sunt pe cale să decidă trimiterea de echipe medicale care să îi eutanasieze pe oameni direct în casele lor, conform publicației britanice Daily Mail. Unitățile, poreclite "secerătorii pe roți", vor fi chemate pentru a-i ucide pe pacienți atunci când medicii lor refuză să le administreze doza letală.
"Moartea pe roți" este promovată agresiv de grupurile olandeze pro-eutanasie, care vor să extindă criteriile pentru care poate fi acordată aceasta de la afecțiuni grave în stadiu terminal la criterii încă și mai arbitrare. Susținătorii se plâng că 80% dintre bolnavii cu demență ori boli mentale au fost ocoliți de legea eutanasiei, "uitând" că aceștia nu pot să își exprime acordul pentru intervenție, condiție considerată până acum esențială. Asociația Medicală Olandeză sprijină inițiativa, după ce în această vară a emis directive în care se specifică faptul că oamenii care se plâng de singurătate pot fi eutanasiați dacă solitudinea constituie "o suferință îndelungată și insuportabilă".
(Sursa: vedeți aici)

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 889, Ultimul acces: 2024-02-28 04:10:02