Concert de colinde la Parohia Ortodoxa Romana din Villarrobledo, Spania - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Concert de colinde la Parohia Ortodoxă Română din Villarrobledo, Spania

[2011-12-10]
Glasuri de colindători au răsunat în incinta Capelei “Nuestra Seńora de Las Angustias”, a parohiei Ortodoxe Române šSfântul Prooroc Danielš din Villarrobledo, în data de 7 decembrie 2011. Grupul Theophilos din Turda dar și copiii parohiei Sfântul Prooroc Daniel au interpretat colinde vestind Nașterea Domnului prin cântările lor. La acest eveniment cultural religios au participat peste 200 de persoane dintre care peste 80 de copii.
„La ora 21:00 au poposit cu colinda în parohia noastră, grupul Theophilos din Turda, care preț de aproximativ o oră, ne-a delectat cu câteva colinzi și cântece din repertoriul folcloric al țării noastre, făcându-ne ca pentru câteva momente să ne simțim acasă, pe pământul românesc. La final, colindătorii au fost răsplătiți de către gazde cu vin, nuci, mere și colaci, așa cum este tradiția în orice casă de român. După frumosul spectacol oferit de grupul Theophilos, au colindat copii parohiei noastre conduși de către doamna profesoară de limba română, Maria Cristina Carpov”, a precizat părintele paroh Cucul Daniel Constantin.
De asemenea, copiii prezenți au primit daruri din partea Parohiei Sfântul Proroc Daniel.
„Spre bucuria copilașilor prezenți, am avut parte și de vizita lui Moș Nicolae care nu a venit cu mâna goală, ci cu un sac plin de cadouri pentru cele mai mici suflețele ale parohiei. Seara s-a terminat, în spiritul sărbatorilor de iarnă, cu două colinzi interpretate de cântăreții de la strană”, a precizat părintele paroh.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 913, Ultimul acces: 2024-03-03 01:24:49