O aplicatie 3D aduce Biblia pentru copii la viata - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

O aplicație 3D aduce Biblia pentru copii la viață

[2011-12-24]
O nouă aplicație pentru iPad aduce la viață povestirile biblice pentru copii, fiind un mijloc distractiv și interactiv prin care cei mici pot învăța mai multe din Scriptură. Copiii pot asculta, citi și chiar atinge personajele din povestirile biblice, cu noua carte BibleKids 3D, creată de compania RocketPop Games LLC, din Texas, citim într-un material apărut astăzi pe SemneleTimpului.ro.
Fiind mereu implicați în activitățile din biserică și în comunitatea religioasă din care fac parte, liderii companiei au decis că ar fi de mare ajutor pentru copii să învețe, prin joacă, poveștile biblice. Deocamdată aplicația BibleKids 3D funcționează cu două cărți, dintre care una va fi lansată acum, în perioada Crăciunului. Cartea "Christmas Story" duce copiii într-o călătorie 3D în Betleem, la momentul nașterii lui Iisus. Copiii o vor însoți pe Maria în călătoria ei, de când află că este însărcinată, până când naște în staul.
(Sursa: vedeți aici)

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 1014, Ultimul acces: 2024-02-26 02:48:32