Serbarea de Craciun in cadrul Centrului Diecezan de Tineret din Timisoara - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Serbarea de Crăciun în cadrul Centrului Diecezan de Tineret din Timișoara

[2011-12-24]
În fiecare an, în preajma Crăciunului, Centrul Diecezan de Tineret al Diecezei Romano-Catolice de Timișoara împreună cu parohiile orașului și cu tinerii celebrează Nașterea Domnului și printr-o serbare la care an de an sala centrului de umple până la refuz. Tineri din toate parohiile orașului, dar și studenții aflați la Timișoara, provenind din alte localități, se reunesc, împreună cu parohii, capelanii și responsabilii centrului, susținând fiecare o parte a programului de colinde, scenete și recitări ce au loc aici an de an.
Anul acesta spectacolul a avut loc duminică, 18 decembrie, de la orele 19.00, în sala festivă a Centrului Diecezan de Tineret. Tinerii și copii din parohia Timișoara VI Fratelia au impresionat plăcut asistența prin cântecele și sceneta lor, legată de Nașterea lui Isus. Tinerii din parohiile Timișoara IV Iosefin și II Fabric au au fost la rândul lor prezenți cu scenete, recitări de poezii și cântece de colinde. Tinerii din grupul "Jubilate", care se întâlnesc în cadrul Centrului Diecezan de Tineret, au moderat serbarea și au prezentat la rândul lor un program de colinde. Pr. Bene Tamas, responsabil diecezan pentru pastorația tineretului și sr. Mariana Muțiu, gazdele serbării, au mulțumit în încheiere tinerilor și copiilor și parohilor pentru programul pregătit și susținut de fiecare grup. (Material semnat de Claudiu Călin)
Imagini:

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 951, Ultimul acces: 2024-03-03 20:17:06