Lucrarile Adunarii Eparhiale a Episcopiei Severinului si Strehaiei - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Lucrările Adunării Eparhiale a Episcopiei Severinului și Strehaiei

[2012-01-19]
La Centrul Eparhial din Drobeta Turnu Severin, sub președinția Preasfințitului Părinte Nicodim, Episcopul Severinului și Strehaiei s-au desfășurat joi, 19 ianuarie 2012, lucrările anuale ale Adunării Eparhiale, în care a fost analizată întreaga activitate a Episcopiei Severinului și Strehaiei din anul 2011, sub aspect administrativ, economic, cultural și misionar-social, a celor șapte sectoare de activitate: administrativ-bisericesc, economic, cultural, învățământ și tineret, cercetare-dezvoltare, social și comunicații media, a precizat Cătălin Cernătescu.
Ședința Adunării a fost precedată de Sfânta Liturghie și de slujba Te Deum-ului, oficiate în Paraclisul Catedralei Episcopale. Lucrările în plen s-au desfășurat în sala ,,Mitropolit Nestor Vornicescu” a Centrului Eparhial.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1469, Ultimul acces: 2024-07-20 10:03:46