Cercuri pastoral-misionare in Protopopiatul Dragasani - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Cercuri pastoral-misionare în Protopopiatul Drăgășani

[2012-01-19]
Pentru intensificarea activității pastoral-misionare din Protopopiatul Drăgășani, clericii arondați acestei unități bisericești administrative, s-au întâlnit, marți, 17 ianuarie 2012, în cercurile pastorale lunare, informează site-ul arhiram.ro.
„Cu această ocazie s-au dezbătut probleme culturale, misionare, sociale și probleme de actualitate cu scopul comunicării mai bine a realităților din fiecare parohie și a identificării metodelor de pastorație specifice fie mediului urban, fie celui rural în care își desfășoară activitatea”, a mărturisit Părintele Iulian Mădălin Bușagă, Protopop de Drăgășani.
Programul întrunirii a început cu săvârșirea Sfintei Liturghii și a Tainei Sfântului Maslu, la finalul cărora au fost tratate teme precum „Mărturii din Sfânta Scriptură cu privire la boală și vindecarea ei” și „Reintegrarea omului în iubirea și viața lui Hristos prin Taina Sfântului Maslu”.
Aceste teme au fost prezentate de către Pr. Nicolae Diaconu de la Parohia Dozești în cadrul Cercului Pastoral Măciuca, Pr. Marian Chivulescu de la Parohia Voicești în cadrul Cercului Pastoral Drăgășani, Pr. Mihai Chiriță de la Parohia Fișcălia în cadrul Cercului Pastoral Orlești și Pr. Adrian Catană de la Parohia Nemoiu în cadrul Cercului Pastoral Crețeni.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1249, Ultimul acces: 2023-09-20 15:18:12