Adunarea Generala a Asociatiei Filantropice Centrul Diaconal “CASA CRESTINA” - Targoviste - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Adunarea Generală a Asociației Filantropice Centrul Diaconal “CASA CREȘTINÔ - Târgoviște

[2012-01-19]
La Centrul Eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei s-au desfășurat la 19 Ianuarie 2012, lucrările Adunării Generale a Asociației Centrul Diaconal „CASA CREȘTINÔ, sub președinția Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon.
În cadrul ședinței, a fost prezentat raportul de activitate, alături de cel financiar, s-au propus și adoptat unele modificări la statutul instituției, au fost aleși noi membri și s-au discutat chestiuni legate de noi parteneriate de colaborare. Conform Raportului de activitate pe anul 2011, merită reținut că asociația a susținut activitatea misionară și filantropică a Eparhiei Târgoviștei prin intermediul a numeroase acțiuni caritative și sociale, precum promovarea, în mediul eclezial dâmbovițean, a unor activități de informare cu privire la accesarea Fondurilor Europene și a altor surse de finanțare, desfășurarea unor activități specifice de prevenire și combatere a unor fenomene sociale îngrijorătoare, dar și alte activități, prin intermediul Centrului de resurse pentru Tineret, ori în colaborare cu alte instituții. Dintre proiectele desfășurate, amintim: Dar din dar se face raiul, împreună cu elevi ai Colegiului Național “Constantin Carabella”; Etnobotanicele, promisiuni pe drumul către nicăieri; Împreună pentru o viață fără drog, împreună cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Dâmbovița și Penitenciarul Mărgineni; Campania pentru marcarea Zilei Naționale Antidrog- 26 iunie 2011-Nu lăsa drogurile să-ți transforme viața în coșmar; proiectul de prevenire și combatere a infracțiunilor de mică violență, în colaborare cu Inspectoratul Județean de Poliție Dîmbovița.
Potrivit BIROULUI DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI, pentru anul 2012, Asociația Centrul Diaconal „CASA CREȘTINÔ își propune continuarea proiectelor desfășurate până acum în domeniul social-filantropic și de susținere a combaterii unor fenomene sociale negative, dar și inițierea de noi proiecte, mai ales cu fonduri europene.
Asociația Filantropică Centrul Diaconal “CASA CREȘTINÔ-Târgoviște a fost înființată în anul 2004 și funcționează cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Nifon.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1281, Ultimul acces: 2023-09-17 00:53:53