Asociatia “Sansa ta” – Proiect umanitar, Campania “O sansa calda” - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Asociatia “Sansa ta” – Proiect umanitar, Campania “O sansa calda”

[2013-01-25]
Asociatia SANSA TA, in parteneriat cu Asociatia Studenteasca AMICUS, continua si in 2013 campania ,,O sansa calda” pentru persoanele fara adapost din Bucuresti. In anul 2012 aproximativ 500 de persoane fara adapost (copii, tineri, familii cu copii si persoane in varsta) au beneficiat de alimente, imbracaminte, cadouri, prin intermediu dvs.
La inceputul acestui an, ne focalizam atentia asupra copiilor strazii si persoanelor fara adapost. Dorim ca aproximativ 400 dintre acesti oameni sarmani sa beneficieze in perioada ianuarie-februarie 2013, cand temperaturile sunt foarte scazute, de sandvișuri si ceaiuri calde. Se va merge in zonele Gara de Nord, Basarab, si alte locuri din Bucuresti unde se adapostesc acestia. In urma campaniei din 2012, multe persoane fara adapost au ieșit din canalele bucurestene, disperați după ajutor.
Apelam, asadar, la generozitatea Dumneavoastra pentru a putea cumpara paine, unt, cascaval (necesare pentru sendvisuri) ceai instant, dulciuri, zahar, lanterne, etc. Puteti, astfel, ajuta persoanele care locuiesc in canalele subterane, in aceasta perioada rece, sa beneficieze de o hrana calda.
Scopul aceastei campanii presupune colectarea de alimente si distributia acestora in perioada ianuarie/februarie 2013 la peste 400 dintre persoanele lipsite de adapost din Bucuresti, care traiesc in canale, asa-numitele orase subterane.
Institutiile scolare din Bucuresti implicate in campania “O sansa calda” sunt: Școala Nr. 17 “Pia Bratianu”; Scoala internationala “Mark Twain”.
Obiectivul proiectului umanitar este de a motiva persoanele cu posibilitati sa se uneasca pentru o cauza nobila, ce-i vizează pe colegii lor de generatie, defavorizati din punct de vedere social si material.
Proiectul “O sansa calda” are ca scop sensibilizarea persoanelor fizice si juridice, in vederea sustinerii din punct de vedere material a persoanelor defavorizate. Invitam, asadar, pe toti cei interesati sa ajute se adreseze persoanelor responsabile de proiect. Peste 50 de voluntari (elevi, studenti,) vor fi implicati in distribuirea de hrana calda in perioada ianuarie – februarie.
Puteti sustine campania si pe site-uri de socializare, blog-uri, facebook, etc.
Partenerii/Sponsori:
Fratelli Social Events, Orhideea Spa, Carrefour Romania, Rinf, Niro Group, Nine O’Clok, Comunicatedepresa.ro, RVS si multi altii care speram ca se vor alatura proiectului in acesta perioada.
Despre Asociatia SANSA TA
Asociația SANSA TA este o organizație non-profit, care promoveza dreptul la o viata mai buna pentru copiii si tinerii care urmeaza sa paraseasca sau au parasit centrele de plasament, prevenind institutionalizarea acestora. De asemenea, Asociatia SANSA TA isi propune sa ajute familiile sarace cu multi copii din Romania, persoanele fara adapost si copiii strazii. Programele noastre se vor adresa persoanelor sau grupurilor sociale aflate in situatia de risc.
Date de contact:
Gabriel Ciobotaru – Coordonator Manager Programe Sociale
Casiana Fometescu – Coordonator Dep. PR – Asociatia Sansa Ta
Edi Iordache- responsabil voluntari – 0755593301
Tel: 031 82 22 457; 0763463191; Fax: 021 56 96 556
Echipa Sansa Ta

Sursa: www.InterCer.net


Contor Accesări: 1583, Ultimul acces: 2024-03-04 10:53:49