Doctorat in Bioetica la Roma - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Doctorat în Bioetică la Roma

[2013-01-27]
Miercuri, 23 ianuarie 2013, la Ateneul Pontifical Regina Apostolorum din Roma, Facultatea de Bioetică, Andrei-Claudiu Hrișman, absolvent al Facultății de Teologie Greco-Catolice din Cluj (UBB), secția Pastorală, și bursier al Colegiului Pio Romeno din Roma în perioada 2008-2012, a susținut public doctoratul în Bioetică, având titlul "Îmbunătățirea organismului uman și omul viitorului" ("Il potenziamento umano e l'uomo del futuro" / "Human enhancement and the man of the future).
Subiectul doctoratului este moralitatea îmbunătățirii organismului uman, lucrarea respectând învățătura Bisericii Catolice și rigorile științifice cerute de Ateneul Pontifical Regina Apostolorum, motiv pentru care lucrarea doctorandului a fost acceptată de comisia de specialitate. După publicarea lucrării, Andrei-Claudiu Hrișman va primi titlul de doctor în Bioetică. La eveniment a participat comunitatea Colegiului Pio Romeno, citim în materialul apărut pe BRU.ro, situl oficial al Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică.
(Sursa: BRU.ro)
Imagini:

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 1473, Ultimul acces: 2024-02-21 12:37:06