SPRE NORMALIZAREA PEDOFILIEI IN ROMANIA? - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

SPRE NORMALIZAREA PEDOFILIEI IN ROMANIA?

[2013-02-07]
In ultimii ani in sociologie se vorbeste tot mai mult despre “mainstreaming”, un termen format din doua cuvinte engleze separate, “main” care inseamna “principal” si “stream” care inseamna “curent”, dar care legate impreuna denota transformarea unui comportament marginal in unul “principal”, adica “mainstream”. Un exemplu tipic este divortul, care acum 100 de ani era intilnit extrem de rar dar care de citeva decenii incoace a devenit o realitate obisnuita, acceptata de societate ca ceva normal. In alte cuvinte, divortul a devenit “mainstream”.

Tot mai des intilnim aceasta formula in rezolutiile si raportale concepute ori adoptate in Parlamentul European, Consiliul Europei si ONU. Printre altele termenul e folosit si pentru a forta acceptarea ca ceva normal, adica ca facind parte din “mainstream”, a noilor comportamente sexuale si a noii ideologii sexuale despre care am scris acum o saptamina. Din perspectiva aceasta se cere acceptarea si afirmarea ca ceva normal si obisnuit, a homosexualitatii si a altor comportamente sexuale bizare. Din aceasta perspectiva trebuie inteles numele organizatiei homosexualilor din Romania “Accept”. Adica, societatea romana trebuie sa accepte ca ceva normal, “mainstream”, comportamente sexuale anormale si bizare. Intrebam astazi daca nu cumva luna homosexualitatii in Romania cauta sa normalizeze si pedofilia printre aceste comportamente sexuale imorale? Caci intre homosexualitate si pedofilie exista conectii directe, iar puntea care le leaga este foarte alunecoasa.

Homosexualitatea promoveaza pedofilia

Tot saptamina trecuta am afirmat ca unele universitati occidentale au devenit adevarate cuptoare in care se forjaza noua ideologie sexuala in care generatia tinara este indoctrinata. Mainstreaming-ul, adica transformarea anormalului in normal, a anormalitatii in normalitate, a nefirescului in firesc, este un obiectiv prioritar pentru aceste universitati. Astazi va aducem o astfel de dovada pornind de la intrebarea, ne confruntam oare cu eforturi de normalizare a pedofiliei in Romania? Tindem sa credem ca da. Luna aceasta miscarea homosexuala din Romania promoveaza, cu sprijinul fondurilor europene, luna istoriei homosexualitatii in Romania. In acest scop au organizat o serie de evenimente, printre care si o prelegere, programata pe 22 februarie la Facultatea de Sociologie a Universitatii Bucuresti, a profesorului homosexual olandez Gert Hekma, profesor la Universitatea din Amsterdam. Recent profesorul Hekma a acordat un interviu publicatiei de psihologie si psihoterapie „Spiegeloog” („Ochiul-oglindă”) in care ne incurajaza sa ne deschidem ochii si sa intelegem ca sexul intre adulti si minori (in special barbati cu baieti) nu e tocmai asa de rau cum se credea pina acuma. In fapt, zice el, studii recente in psihologie indica ca astfel de relatii nu dauneaza tinerilor baieti. [Puteti citi interviul in engleza aici: Interview of Gert Hekma by Thea Schepers: Children and Sexuality]

Colegii de la Pro-Vita au investigat ideologia profesorului Hekma si au intocmit materialul de mai jos. Adaugam si noi citeva comentarii. Miscarea homosexuala promoveaza pedofilia, avind ca obiectiv reducerea drastica a varstei legale de la care adolescentii pot intretine relatii sexuale. In 2009 media scotiana a raportat ca Neil Strachan, un activist homosexual in varsta de 41 de ani a fost acuzat de agresare sexuala impotriva unui baietel de 18 luni (nu ani), si a unuia de 6 ani. In 1997 el fusese deja condamnat la 3 ani de inchisoare pentru ca a sodomizat in baiat de 5 ani doi ani la rind. Pe linga el, insa, politia scotiana a depistat un ring de pedofili in posesie de pornografie infantila. Printe cei 8 arestati a figurat si James Rennie, seful executiv al grupului LGBT Youth Scotland, o organizatie homosexuala scotiana finantata din fonduri publice. In mai 2009 James Rennie a fost gasit vinovat de relatii sexuale indecente cu un copilas. Abuzul sexual a inceput cind copilasul avea doar trei luni si a continuat vreme de citiva ani. Rennie s-a filmat pe el insusi savirsind aceste acte abominabile, a transmis pozele altora, si a ingaduit unui alt barbat sa asculte la telefon in timp ce el savarsa aceste marsavii cu micutul baietel. L-a numit pe micut “nepotul” lui si a ingaduit unui alt pedofil sa-l abuzeze si el. [Aici puteti citi intregul material publicat in mai 2009 in publicatia britanica Daily Mail: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1178354/Gay-rights-campaigner-led-double-life-leader-paedophile-ring-carried-catalogue-child-abuse.html]

Organizatia LGBT Youth Scotland nu e necunoscuta miscarii homosexuale din Romania. Situl organizatiei Accept, din care am citat saptamina trecuta privind festivalurile lunii homosexualitatii in Romania, contine urmatorul anunt: “Parteneri: Muzeul Taranului Roman, Institutul Francez, Aiurart, ARDOR, Militia Spirituala, Lords of the Boards, A.R.T Fusion, Atelier 35, Revista de povestiri, Dianei 4, Asociatia Translucid, Club Modern, Club Purple Voyage. Acest festival face parte din proiectul european “Engaging hearts and minds, changing attitudes” initiat de LGBT Youth Scotland in 2011, cu sprijinul Comisiei Europeana prin programul – Fundamental Rights and Citizenship”.

Pedofilii isi cer drepturile

Eforturile de normalizare (“mainstreaming-ul”) a pedofiliei insa nu sunt tocmai recente. In 1990 publicatia Journal of Homosexuality a publicat citeva articole despre pedofilie, numind-o, in mod eufemistic, “Inter-generational Intimacy”, adica “intimitatea inter-generationala”. Fostul presedinte al organizatiei New York’s Gay Activists Alliance, David Thorstad, a devenit intre timp membru fondator al organizatiei NAMBLA (North American Man/Boy Love Association – “Asociatia Nord Americana a Dragostei Barbat/Baiat”). Organizatia asta nu mai e activa pentru ca a fost data in judecata de o familie a carui baiat de 10 ani a fost abuzat sexual, torturat si ucis de unul din membrii organizatiei. Dar American Psychological Association a publicat in 1998 o serie de articole in care conchide ca relatiile sexuale intre barbati si baieti nu sunt daunatoare baietilor. De atunci incoace, pedofilii si organizatiile lor promoveaza pedofilia ca ceva normal, deoarece, zic ei, “stiinta valideaza normalitatea pedofiliei”. Organizatii studentesti promoveaza si ele pedofilia in campusurile americane. In ani recenti, studentii de la Pennsylvania State University si Syracuse University au produs si recitat o piesa de teatru pe tema unei fetite de 13 ani care a demarat o relatie sexuala cu o femeie de 24 de ani si era cit se poate de fericita. In timp, piesa de teatru a fost modificata, relatiile sexuale lesbiene acum fiind intre o protagonista de 13 ani si una de 16 ani.

Incheiem recomandindu-va ultimul material depistat de AFR privind pedofilia, publicat pe 3 ianuarie 2013 in publicatia britanica The Guardian si intitulat “Pedophilia: bringing dark desires to light” (“Pedofilia: aducind dorinte intunecoase la lumina”) Articolul descrie istoria eforturilor de normalizare a pedofiliei in Marea Britanie din 1976 pina in prezent. [Linkul articolului este acesta: http://www.guardian.co.uk/society/2013/jan/03/paedophilia-bringing-dark-desires-light] Nota AFR: buletinul AFR de marti informeaza mereu asupra acestor subiecte firebinti si relevante cit si asupra altora de interes vital pentru fiecare persoana preocupata de involutia valorilor. Va recomandam inca odata sa va abonati.

Profu' de pedofilie. Un apologet al pedofiliei susține la București o conferință la invitația organizației „minorităților sexuale”, Accept
De Bogdan Stanciu

[Nota: Redam o parte din articolul dlui Stanciu, urmind ca cei interesati sa citeasca articolul in intregime intrind pe linkul acesta: http://www.culturavietii.ro/2013/02/05/profu-de-pedofilie-un-apologet-al-pedofiliei-sustine-la-bucuresti-o-conferinta-la-invitatia-organizatiei-minoritatilor-sexuale-accept/]

“Azi, subt scutul libertatii, toate murdariile si aberatiile sexuale se lafaie in vazul tuturor, fara rusine, fara frica. Dezmatarea cea mai desantata bantuie capitala germana ca o molima fara leac, caci, daca vreun procuror constiincios incearca sa loveasca in manifestatiile publice de desfrau, sute de glasuri interesate sau inconstiente protesteaza vehement, invocand arta si libertatea. Ca si cand arta si libertatea numai in noroi ar putea prospera!” (Liviu Rebreanu, Opere complete, vol. 15, București, Minerva, 1991, p.37-38. – despre Germania „Republicii de la Weimar”)

Odată si-odată trebuia să se întâmple si în România: un profesor de „sexologie”, cunoscut pentru simpatia purtată pedofililor si militant pentru reducerea vârstei consimtământului sexual, vine la Bucuresti la invitatia organizatiei minoritătilor sexuale „Accept”, pentru o conferintă în cadrul „Lunii istoriei LGBT”. Si nu oriunde, ci la Facultatea de Sociologie a Universitătii Bucuresti (22 februarie).

„Efebofilie”, nume de cod pentru pedofilie. „Prospătură la orizont” Profesorul homosexual Gert Hekma http://www.uva.nl/over-de-va/organisatie/medewerkers/content/h/e/g.hekma/g.hekma.html care pred㠄studii gay si lesbiene” (!) la Departamentul de Sociologie si Antropologie al Universitătii din Amsterdam, susține teza departajării legale a pedofiliei de „epebofilie”, argumentând că pedofilia privește doar copiii sub 12 ani iar „efebofilia”, adică sexul adulților cu copii de peste 12 ani, este o stare de normalitate. Asa rezultă dintr-un interviu acordat publicatiei de psihologie si psihoterapie „Spiegeloog” („Ochiul-oglindă”), reprodus pe pagina lui Hekma de pe site-ul Universitătii din Amsterdam (citiți integral la Interview of Gert Hekma by Thea Schepers: Children and Sexuality http://www.uva.nl/binaries/hst%3Ahst/hst%3Asites/uva-nl/hst%3Acontent/personalpages/h/e/g.hekma/en/tab-three/tab-three/cpitem%5B13%5D/asset din care reproducem pasaje:

Cum gandeste profesorul Hekma

„There is a difference between paedophilia – sex with young children – and ephebophilia, which is sex with children somewhat older than twelve years. But most often, the word “paedophilia” is used for both.” „Este o diferență între pedofilie - sexul cu copii mai tineri - și efebofilie, relația sexuală cu copii ceva mai mari de 12 ani. Dar cel mai adesea, termenul de pedofilie este folosit pentru ambele.” „(...)I think that this whole witch-hunt against sex between adults and children is rather some kind of successor of the madness about masturbation.” „(...) cred că această adevărată vânătoare de vrăjitoare contra sexului între adulți și copii e un fel de succesor al nebuniei împotriva masturbării.” „(...)the Greeks did it with boys between eleven and eighteen. We call that harmful, but then it was the best that could happen to a boy.” „(...)grecii o făceau cu băieți între 11 și 18 (ani). Noi spunem acum că le făceau rău, dar pe atunci era cel mai bun lucru care i se putea întâmpla unui băiat.” „Well, I sometimes read books about the reactions of people and I consider them depressing books. What can be read about the madness round paedophilia! Especially in the US, it is worse than dreadful. I lived there for half a year myself; there is really a hate campaign going on there. (...) I think that’s a very wrong and alarming development.” „Uneori citesc cărți despre reacțiile oamenilor (la pedofilie, n.n.) și le consider deprimante. Câte poți citi despre nebunia care înconjoară pedofilia! În special în SUA, e mai mult decât monstruos. Am trăit o jumătate de an acolo; e într-adevăr o campanie de ură acolo. (...) Cred că e un comportament foarte greșit și alarmant.” „The sexual contact can be traumatic in itself, also because it has to be realized under such difficult circumstances nowadays, and there is the traumatizing reaction of the society. If something is presented as real, it shall become real.” „Contactul sexual (adult-copil, n.n.) poate fi în sine traumatic, pentru ca este realizat în astfel de condiții dificile astăzi, și există reacția traumatizantă a societății. Dacă ceva este prezentat ca real, va deveni real.”

„No abuse. I think that we must enable children to develop their own desires, and for that sex ed is very important.” „Nu abuz. Cred că trebui să permitem copiilor să-și dezvolte propriile dorințe și pentru asta educația sexuală este foarte importantă.” „I would say that the age limit can be lowered. I wouldn’t immediately demand to make it six years, but twelve years looks like a good age, for the time being. The new law that even morphed illustrations of children are forbidden is completely absurd.” „As spune că vârsta consimtământului sexual poate fi coborâtă. N-aș cere imediat să fie 6 ani, dar 12 pare o vârstă potrivită, deocamdată. Noua legislație care interzice până și imagini modificate cu copii este complet absurdă.” „(...) you also have the abuse against paedophiles, that somebody is stabbed because he has touched a boy at some time. I consider that a serious form of abuse, too.” „(...) mai este și abuzul contra pedofililor, care uneori sunt înjunghiați pentru că au atins un băiat. O consider și pe aceasta o formă serioasă de abuz.” „Paedophilia means love of boys, and loving is the opposite of abusing. There are paedosexuals who say, “I don’t have sex with children in the present situation, because that would harm them.” „Pedofilia înseamnă dragostea de băieți, iar dragostea este opusul abuzului. Sunt pedosexuali care spun, nu fac sex cu copii în situația de acum, pentru că le-ar provoca rău.” „I am indeed accused of standing up for paedophiles. Well yes, that’s rather true.” „Sunt într-adevăr acuzat că țin partea pedofililor. Ei bine, e mai degrabă adevărat.”

Deci, în caz că șocul nu v-a permis să analizați informația cum trebuie: nu este pedofilie decât dacă copilul are mai puțin de 12 ani (deocamdată!); pedofilia este dragoste, iar copiii ar beneficia din astfel de relații, dacă nu ar fi societatea asa retrogradă; pedofilii sunt niste oameni iubitori și buni care sunt agresați de societatea intolerantă; unii chiar reusesc să se abțină, dar doar până la schimbarea legislației și a mentalităților; educația sexuală și coborârea prin lege a vârstei consimțământului sexual, deocamdată până la 12 ani, sunt obiective importante pe agenda pedofililor.

În 2004, Hekma a acordat un interviu revistei „OK Magazine” publicată de asociația pedofilă http://en.wikipedia.org/wiki/Vereniging_Martijn „Vereniging Martijn” (între timp desființată de justiția olandeză) în care aprecia că ar fi bine dacă copiii ar fi forțați să aibă relații sexuale. Mai târziu el și-a admis exprimarea ca „netactic㔠(!): „Am spus că heteronormativitatea culturală (termen folosit în cultura homosexuală pentru a desemna ansamblul de comportamente tradiționaliste în societate, n.n.) care se opune cu atâta forță relațiilor sexuale pentru tineri, în același timp îi forțează să facă alte lucruri care sunt bune pentru ei, cum ar fi să meargă la școală, să învețe să înoate sau să mănânce etc. Și cum scriam un eseu despre marchizul de Sade, l-am invocat pe Sade spunând că ar fi o idee bună să îi obligăm pe copii să facă sex. Am fost ironic, poate un pic scandalos.”

Același profesor Hekma a susținut în 2007 http://direland.typepad.com/direland/2007/02/dannys_boat_und.html introducerea în parada anuală a homosexualilor din Amsterdam a unui vapor al „tinerilor homosexuali” între 12 și 16 ani. De atunci la respectivul eveniment participă, spre satisfacția pedofililor - pardon, efebofililor! - așa numitul “homo-youngstersboat”, vapor cu „prospătură”. Adevărat, subiectul „dragostei cu băieți” nu se află oficial pe agenda conferinței, cum citim chiar pe saitul asociației „Accept”, gazda lui Hekma (vezi imaginea). Însă ne întrebăm, pe cine poate învăța un individ cu astfel de idei și apucături patologice, decât pe unii care îi împărtășesc opiniile?! De altfel, tiparul de acțiune pedofilă care se desprinde din spusele lui „dom' profesor” este absolut identic cu cel urmat de mișcarea homosexuală pentru propria emancipare. Activismul pentru scăderea vârstei consimțământului sexual (vârsta de la care relațiile sexuale nu mai sunt considerate infracțiuni pentru adulți) face parte din logica revoluției sexuale pentru... schimbarea mentalităților - chiar acesta fiind sloganul manifestărilor organizate de „Accept” sub titlul „Luna istoriei LGBT”.

Secularism

Acesta este una din extensiile ideologiei marxiste care pleacă de la ideea că întreg comportamentul uman este un rezultat al culturii si deci este maleabil, iar cea mai bună cale pentru a schimba mentalitătile este de a revoluționa/schimba percepția culturală. Dacă marxiștii clasici s-au concentrat pe identitatea de clasă în țări omogene cultural, marxismul cultural facilitează, printre alte aspecte, organizarea minorităților de orice fel, inclusiv sexuale, apărându-le „identitatea”, în același timp în care pretind majorității să renunțe la valorile sale „retrograde”. Astfel au apărut și fenomene aberante precum corectitudinea politică și „discriminarea pozitivă”, puternic susținute de presa și liderii de opinie de stânga, majoritari în Occident și la noi. După esecul extinderii bolșevismului în afara Rusiei imediat după Primul Război Mondial, marxiștii au înțeles că victoria le poate fi asigurată nu atât prin forța armelor, cât mai ales prin distrugerea elementelor esențiale ale „identității tari” a unui neam: religia iudeo-creștină cu sistemele moral-valoric și juridic derivate din aceasta.

Un alt instrument de distrugere a culturii occidentale, inventat tot de Școala de la Frankfurt, a primit numele „teoria critică”: orice instituție trebuie criticată la nesfârșit și în primul rând familia, pilonul societății tradționale. Teoria critică este azi materie de studiu în colegiile și universitățile americane, ceea ce explică proporția covârșitoare a intelectualilor de stânga din Occident și motivația discursurilor academice poziționate adversativ față de valorile tradiționale. Această stare de fapt constituie împlinirea teoriei lui Max Horkheimer, unul dintre liderii Școlii de la Frankfurt în anii '30, care, spre deosebire de Marx, a decis că, în viitor, nu clasa muncitoare va mai fi motorul revoluției, ci noua elită intelectuală, care trebuie să ating㠄înalta conștiință politică și civic㔠necesară pentru a cataliza schimbarea mentalităților în societate și triumful ideologiei marxiste.

Marxismul cultural este probabil cea mai grea boală a civilizației iudeo-creștine, căreia, din păcate, Occidentul lipsit de experiența comunistă i-a căzut victimă aproape complet. Să privim acum „actorii” principali ai „Lunii istoriei LGBT”: asociația așa-ziselor minorități sexuale, „Accept”; organizația anarho-marxist㠄Miliția spirituală”; o asociație obscur㠄de oratorie și dezbateri” care va dezbate legalizarea parteneriatelor civile între persoane de același sex. Una din cele mai eficiente căi de dizolvare a instituției multimilenare a căsătoriei, a cărei logică este bazată în întregime pe diferența și complementaritatea între bărbat și femeie, este tocmai redefinirea ei pentru a include cuplurile homosexuale; o serie de organizații „culturale” care produc expoziții homosexuale și piese de artă deviantă, grotești și scabroase, precum cele care au infectat ani de-a rândul Institutul Cultural Român.

Ce trebuie facut?

Revenind la Gert Hekma... Nu știm care o fi poziția oficială a organizației Accept față de opiniile pro-pedofile ale „profesorului”. Nici nu îndrăznim să o solicităm - pentru oamenii aceștia noțiunea de moralitate este retrogradă, iar simțul rușinii, atrofiat până la dispariție. Suntem însă curioși care este opinia: (1) Conducerii Facultății de Sociologie și a Universității din București - pentru a afla dacă doresc într-adevăr să-și lege numele și imaginea de cele ale unui astfel de individ; (2) Oficialilor din instituțiile pentru protecția copilului și; (3) Serviciului Român de Informații, printre atribuțiile căruia se numără protejarea valorilor constituționale și combaterea agresiunilor asupra valorilor identitare românești...

Vom scrie acestor instituții imediat. Pasivitatea nu mai este o opțiune. Agresiunea constant mărită asupra acelor valori esențiale pe care s-a clădit și de care depinde în supraviețuire și funcționare întreg constructul social nu ne pot lăsa indiferenți - ca părinți, creștini și cetățeni. În Franța, reacția virulentă contra căsătoriilor unisex și a adopțiilor de copii de către aceste cupluri a avut loc doar atunci când obrăznicia lobby-iștilor homosexuali a depăsit orice limite, prin tentativa a de suprima cuvintele „mam㔠și „tată”, primele pe care copilul le învață!, din actele de stare civilă. Abia acum au perceput francezii starea de veritabil război în care se află de atâta timp. O astfel de măsură, discutată zilele acestea la Parlamentul din Paris, ar oficializa victoria totală a „schimbării de mentalitate”, nu doar în Franța, ci, simbolic, într-o Europă secularizată, decrepită demografic și anesteziată sufletește.

Ca să nu ajungem în aceeasi situație în România, se impune o reacție a fiecăruia dintre noi. Pentru că dacă ne disprețuim moștenirea, ștergându-i urmele de dragul delirului efemer intitulat „modernizare”, vom alerga de-a pururea după himere. De asemenea, ne mai dorim foarte mult să auzim o reacție oficială a Bisericii Ortodoxe Române, prea adesea tăcută în fața acestor tot mai dese provocări. Revenind la lectorul filo-pedofil, dacă, totuși, această conferință se va ține, vom avea în sală reprezentanți care vor supraveghea desfășurarea ei, urmând să decidem calea de urmat în funcție de afirmațiile „profesorului”. În România pedofilia este (încă, până la „schimbarea mentalităților” cel puțin) infracțiune, iar art. 324 Cod penal sancționează instigarea publică și apologia infracțiunilor.

CONFERINTA PROFESORULUI HEKMA A FOST ANULATA
Suntem bucurosi sa va informam ca, in urma demersului Pro-Vita, Facultatea de Sociologie a Universitatii Bucuresti a anulat conferinta profesorului Hekma. Dl Profesor Universitar Marian Preda, Decanul Facultatii, a transmis, ieri, Februarie 6, urmatorul anunt. “Domnule Toader,
Informatiile la care faceti referire si dvs ne-au fost transmise cu cateva ore in urma, au fost verificate si sunt reale. Indignarea dvs este justificata. Colegii mei care au sustinut evenimentul nu erau la curent cu declaratiile aberante ale profesorului Olandez. Ca urmare EVENIMENTUL A FOST ANULAT si anuntul va fi scos din spatiul virtual. Facultatea nu va gazdui niciodata persoane care sustin opinii ce contravin legii. Cu cele mai bune ganduri, Prof. univ. Marian Preda, Decanul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitatea din Bucuresti”. Multumim dlui Preda pentru decizia imediata si justa pe care a luat-o.

ROMANIA LIBERA SI NOUA IDEOLOGIE SEXUALA
Redam din reactiile dtre la materialul publicat saptamina trecuta:

Dragi prieteni, In calitate de simpatizant al vostru, dar si in cea de jurnalist la Romania Libera, va rog sa tineti seama de faptul ca ati comis o eroare. Pozitia pe care o citati si in titlu NU este asumata de Romania Libera. Exista un text expres in acest sens, publicat in josul paginii de ziar. Textul la care va referiti a fost publicat in virtutea dreptului la opinie libera. Noi il putem combate pe autor cu argumente, dar nu trebuie sa il interzicem, pentru ca nu am fi cu nimic mai presus de comunisti, de nazisti sau de legionari. Sau, cum spunea Ion Ratiu, ”Sunt gata sa imi dau viata pentru dreptul dumitale de a nu fi de acord cu mine”. In calitate de intelectual greco-catolic, sunt fara echivoc impotriva ideilor din textului dlui Buruma. Insa, cu tot respectul, cred ca este o greseala in confundarea pozitiei dlui Buruma cu cea a Romaniei Libere. Ziarul la care lucrez are o colaborare indelungata cu grupuri de reflectie din Occident, care promoveaza valorile democratice. Ar fi fost nedemocratic ca cineva din conducerea Romaniei Libere sa refuze publicarea acestui text doar pentru ca este in dezacord cu o linie agreata de multi dintre jurnalistii din redactie. Poate ca articole dure, precum cel citat de dvs., sunt utile, pentru ca ele trebuie sa ne faca sa reflectam la sinceritatea angajamentului nostru, asumat in calitate de crestini. Cateodata, astfel de pozitii antitetice sunt necesare pentru a ne reaminti de ce noi ne asumam anumite valori, cele oferite de Crestinism. Cu prietenie, Claudiu Padurean

Buna ziua stimata redactie, La fel cum pe vremea regimului comunist cotidianul Romania Libera si nu numai, avea in conducerea redactiei obligatoriu un comunism activist, securist, care raporta catre securitate sau altor structuri comuniste, tot ce se intampla in interior si dirija cu "grija" tot ce iesea din tipar, asa si acum o astfel de persoana exista! (si va rog sa verificati diiscret). Din cate stiu eu da! Aceleasi organisme mondiale care promoveaza, anormalul, decadenta, dezbinarea, si in final pierderea oricarei credinte si dezumanizarea omenirii, cu siguranta nu lasa lucrurile la intamplare, mai aes in mass media!. Cu consideratie, Silviu M.

Domnul sa fie laudat !imi place ca corectati stirile false.Am citit ca citiva preoti in Franta. au acceptat sa ajunga in puscarie, decit sa oficieze casatorii-religioasa de gay, si pe urma au iesit pe strada oamenii de la diferite confesiuni crestine si ne crestine ! Eu nu inteleg de ce se permite paradele homosexurilor si a lesbienilor ! dupa asta ar urma parada criminalelor,hotilor etc.....a tuturor care nu sunt de acord cu cele ZECE PORUNCI, va salut cu respect, WM.

Doamne ajută Azi, când am luat-o de la grădiniță pe fiica mea de 6 ani, mi-a spus că marțea viitoare - ca primă zi a unei perioade 4 zile puse sub sloganul Să fiu altcineva – li s-a propus să vină, cine vrea, îmbrăcat astfel: fetele băiețește și băieții cu fustițe și rochițe. Adică travestiți. Am vorbit imediat cu educatoarea, care a spus că e mai mult o glumă. Apoi am sunat-o pe directoarea, unguroaică, și ea mi-a spus că s-a hotărât să se facă așa, cu acordul părinților. Minciună, căci reprezentantul părinților copiilor din grupa fiicei mele nu știa nimic. I-am spus doamnei directoare că sunt împotrivă și consider o propagandă homosexuală expunerea, chiar și la nivelul vizual, a copilului meu la propagandă de travestiți, mai ales când e făcută de bieții copii ca și cum ar fi o joacă, ceva interesant. Căci, nu, mai greu e până se obișnuiește lumea cu ideea, apoi … Am amenințat-o că dacă nu își retrage inițiativa respectivă, o voi da în judecată, ca om care atentează la sănătatea morală a copilului meu, pe care, cu soția mea, l-am crescut fără televizor, în frică de Dumnezeu și cu multă dragoste. Am vorbit și cu o judecătoare pentru a vedea ce opțiuni de acuzare am. Ea s-a interesat și mi-a spus că NICI UNA pe linie penală. Adică pederaștii au epurat din Constituția României tot ceea ce putea să îi oprească, iar acum au lansat atacul, sub streașina - culmea nesimțirii - Muzeului Țăranului Român, unde ar trebui să se păstreze vii valorile reale ale poporului român: cinstea, castitatea, bunul simț, respectarea aproapelui, ascultarea de voia lui Dumnezeu etc. În seara asta am ieșit la predică și am spus toate acestea, ca oamenii să știe, îndemnându-i să se roage – Doamne, surpă lucrarea duhurilor rele și a celor ce le slujesc. Și să nu stăm cu mâinile în sân, să ne apărăm copiii, să fim ca leii care împrăștie toate hienele care ne atacă familia. Însă scandalul tot a fost bun - educatoarea și directoarea, probabil și la îndemnul inspectoarei cu care am vorbit între timp, au anulat cu totul inițiativa, carnavalul va începe numai de miercuri, marți va fi o zi obișnuită. Deci, frați creștini, se poate. Să nu ne fie frică. Niciodată, în mici o împrejurare. Hristos e alături de noi. Strigați din toate puterile după ajutorul Lui, dați pe față toate uneltirile pederaștilor, fiți ca leii care își apără puii. E datoria noastră de tați, mame, părinți duhovnicești, creștini ai acestui neam. Pr. dr. CIS.

PS: In razboiul dus impotriva noastra si a lui Dumnezeu se mizeaza pe: lipsa noastra de reacție, de curaj, rusinea de a nu te da in spectacol, pe lipsa de solidaritate, fiind vorba într-un cuvânt de carențe de caracter.

Sursa: www.alianta-familiilor.ro


Contor Accesări: 1184, Ultimul acces: 2023-03-19 16:07:54