Actiunea Catolica: Itinerar pentru Postul Mare - "Alege bucuria deplina" - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Acțiunea Catolică: Itinerar pentru Postul Mare - "Alege bucuria deplină"

[2013-02-05]
Pentru perioada Postului Mare și pentru zilele de Paști, Acțiunea Catolică "Sfântul Iosif" din Dieceza Romano-Catolică de Iași a pregătit un itinerar de rugăciune intitulat "Alege bucuria deplină". Fiind al treilea itinerar de acest gen, se adresează îndeosebi tinerilor, dar este util tuturor celor care doresc să trăiască mai intens acest timp de întâlnire cu Dumnezeu prin lectura și meditarea cuvântului Său. Broșura a fost realizată prin colaborarea asistenților spirituali ai Acțiunii Catolice și a membrilor Consiliului Diecezan, sectorul tineri, cu sprijinul Editurii "Presa Bună".
Pr. Felix Roca, asistentul spiritual general al Acțiunii Catolice, subliniază în cuvântul de introducere: "Aceasta este și menirea prezentului itinerar: de a retrezi în sufletul tău bucuria de a-l urma pe Cristos care îți vorbește în textele sacre. Găsește-ți în fiecare zi 15-20 de minute pentru întâlnirea ta personală cu Cristos! Citește în liniște evanghelia zilei și întreabă-te ce anume vrea să îți transmită Isus, ce așteaptă de la tine, ce ai putea să schimbi în viața ta. Te vor ajuta citatele și angajamentele pentru fiecare zi. Sperăm ca în Anul Credinței, acest itinerar să îți fie de folos și să te ajute să îți trăiești credința cu mai multă bucurie, astfel încât sărbătoarea Învierii lui Cristos să fie și o renaștere a vieții tale de credință!" Costul unei broșuri este de 5 lei, comenzile se pot face la Mariana Ciuraru, tel. 0742/845680.
(Sursa: ERCIS.ro)
Imagini:

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 1069, Ultimul acces: 2023-03-29 04:34:11