Noi aparitii in Colectia Acatiste si Vieti de Sfinti - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Noi apariții în Colecția Acatiste și Vieți de Sfinți

[2013-02-07]
Au apărut de curând, la Editura Institutului biblic și de Misiune Ortodoxă Viața și acatistul Sfintei Mucenițe Agata și Viața Sfântului Sfințit Mucenic Haralambie, în format broșură. Martir de la începutul veacului al III-lea, Sfântul Haralambie este pomenit de creștinii ortodocși pe 10 februarie. Cultul său a cunoscut o înflorire deosebită între secolele al XVII-lea și al XIX-lea, în special la sate, Sfântul fiind apărător al oamenilor împotriva ciumei.
Puteți cumpăra broșurile de la Librăria Cărților Bisericești (Intr. Miron Cristea nr. 6), Librăria „Ortodoxia” (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Krețulescu), Galeriile „Cuvântul Vieții”, prin comandă pe internet la adresa magazin@editurapatriarhiei.ro, precum și de la pangarele bisericilor și mănăstirilor din cuprinsul Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1007, Ultimul acces: 2023-03-31 04:45:34