Consiliul director al Asociatiei regionale Kolping Moldova - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Consiliul director al Asociației regionale Kolping Moldova

[2013-02-06]
Sâmbătă, 2 februarie 2013, în Bacău a avut loc primul consiliu director al Asociației Kolping Moldova din anul în curs. Întâlnirea a început cu participarea la Sfânta Liturghie din parohia Sfântul Francisc din Assisi, Izvoare. Împreună cu reprezentanții comunităților unde există grupuri Kolping, s-a analizat raportul de activități din 2012 și s-au făcut planuri pentru acest an, citim în relatarea de pe Ercis.ro. Centrul de greutate al acțiunilor Kolping din anul 2013 va fi comunitatea locală. Au fost stabilite împreună câteva acțiuni regionale, asumate ca organizare de către asociațiile locale.
Astfel, s-au stabilit următoarele acțiuni la nivel regional: 22 martie, Faraoani: Întâlnire de formare spirituală pentru tineri; 23 martie, Valea Mare: Calea Crucii pe dealul Ciciola; 13 aprilie, Valea Mare: Cupa Kolping la ping pong; 13-19 mai: Săptămâna voluntarului Kolping. Acțiuni de voluntariat în fiecare comunitate locală; 21-23 iunie, Oituz: Seminar de formare pentru simpatizanții Kolping; 19 octombrie, Adjud: Futsal Kolping Cup 2013; 7 decembrie, Bacău: Ziua Adolph Kolping (1813-2013), 200 de ani de la naștere. Comunitățile locale vor decide împreună cu parohia un program de activități care să vină în sprijinul programului pastoral local. Consiliul director recomandă patru acțiuni pentru programul local: parteneriat și schimb de experiență cu o altă familie Kolping de la nivel regional, național sau internațional; o conferință cu temă de interes comun, de exemplu Anul Credinței, Familia astăzi...; Săptămâna de voluntariat Kolping, în perioada 13-19 mai; găzduirea unei acțiuni regionale.
(Sursa: ERCIS.ro)
Imagini:

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 976, Ultimul acces: 2023-04-01 00:52:27