Seminar despre sensul suferintei la Cluj - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Seminar despre sensul suferinței la Cluj

[2013-02-26]
Un seminar despre sensul suferinței s-a desfășurat marți, 26 februarie, de la ora 9:00, la Centrul de îngrijiri paleative “Sfântul Nectarie” din municipiu.
Seminarul a fost susținut de prof. dr. Daniel Hinshaw, specialist în chirurgie, în cadrul Universității de Medicină din Michigan. Prof. Hinshaw este și directorul Serviciului de consultanță în domeniul îngrijirilor paleative de la Centrul Medical din Michigan. Invitatul a abordat în cadrul conferinței două teme principale: comunicarea cu cei aflați în suferință și rolul și misiunea preotului, potrivit Radio Renașterea. La eveniment au participat preoți misionari și de slujire caritativă din Arhiepiscopia Clujului, precum și reprezentanți ai instituțiilor medicale clujene.
Seminarul a fost organizat de Arhiepiscopia Clujului în colaborare cu Asociația “Sfântul Nectarie”, având binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Andrei.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 369, Ultimul acces: 2021-05-08 00:08:32