A VIII-a editie a Taberei pentru copii si parinti organizata de parohia din Beclean - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

A VIII-a ediție a Taberei pentru copii și părinți organizată de parohia din Beclean

[2013-02-26]
În perioada 22-24 februarie 2013, parohia greco-catolică Beclean și Grupul Marian de Evanghelizare au organizat cea de-a VIII-a ediție a Taberei pentru copii și părinți la Vatra Dornei. Tema taberei a fost "Educație și credință", iar motoul care a însoțit acest eveniment a fost: "Și Isus creștea în înțelepciune, în statură, și era tot mai plăcut înaintea lui Dumnezeu și înaintea oamenilor" (Luca 2, 52). La ediția din acest an au participat 64 de copii, tineri și părinți.
Pe durata taberei, pr. Alin Cîndea a propus participanților cateheze pe grupe de vârstă, ateliere și activități care au avut drept scop aprofundarea credinței precum și îmbunătățirea relațiilor dintre părinți și copii. Un rol important în reușita acestei tabere l-a avut și Nora Vale, catehetă în parohia "Sfinții Apostoli Petru și Pavel" Beclean. La finalul acestei tabere toți participanți au mărturisit că acest eveniment a reprezentat o experiență extraordinară și că așteaptă cu nerăbdare următoarea ediție a taberei de vară pentru copii și părinți de la Vima Mica, Maramureș.
Imagini:

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 927, Ultimul acces: 2024-03-27 08:41:27