Cerc pastoral in Parohia gorjeana Petresti - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Cerc pastoral în Parohia gorjeană Petrești

[2013-02-28]
Parohia Petrești, din județul Gorj, a găzduit de curând Cercul pastoral-misionar pe tema „Anul omagial al Sfinților Împărați Constantin și Elena la împlinirea a 1700 de ani de la Edictul de toleranță religioasă de la Milano (313)“. Înainte de începerea lucrărilor, preoții participanți au oficiat o slujbă de Te Deum. În cadrul activității, pr. Ștefan Stanca a vorbit despre viața și activitatea Sfinților Împărați Constantin și Elena, după cum aflăm din Ziarul Lumina.
Cu privire la organizarea cercului, pr. Iulian Mărgineanu, protoiereu al Protopopiatului Târgu Cărbunești, a spus: „A fost al doilea cerc pastoral-misionar din Protoieria Târgu Cărbunești din această săptămână. Preoții din zonă s-au întâlnit pentru a discuta despre Anul omagial al Sfinților Împărați Constantin și Elena, părintele Ștefan Stanca fiind cel care a ținut prelegerea“.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1897, Ultimul acces: 2024-03-20 18:29:12