Primire de cercetasi in parohia Adormirea Maicii Domnului din Bucuresti - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Primire de cercetași în parohia Adormirea Maicii Domnului din București

[2013-02-28]
Zi de sărbătoare în marea familie cercetășească. Duminică, 24 februarie, cercetașii din parohia Adormirea Maicii Domnului din București (cartier Drumul Taberei) au sărbătorit Ziua Mondială a Cercetașilor (22 februarie). A fost nu doar o aniversare ci și un prilej de bucurie pentru cinci noi membrii, un lupișor, trei temerari și un senior, care au depus promisiunea. Au promis în fața Domnului și a comunității, pe cuvânt de onoare, că vor face tot ce le stă în putință pentru a-și îndeplini datoria față de Dumnezeu și față de țară, a-i ajuta pe alții în orice situație și a respecta legea Scout.
Un alt mare eveniment la nivel național, a fost faptul că anul acesta cercetașii din România sărbătoresc centenarul: 100 de ani de la apariția mișcării în țara noastră. Organizația Națională Cercetașii României a lansat, vineri, programul "Centenarul Cercetășiei". Pentru împlinirea a 100 de ani de Educație pentru Viață, cercetașii vor oferi tinerilor 100 de proiecte care vor răspunde nevoilor din comunitățile/orașele în care cercetașii își desfășoară activitatea. "Adevăratul mod de a fi fericiți - spunea Baden-Powell, fondatorul cercetășiei - este acela de a aduce fericire altora. Căutați să lăsați această lume un pic mai bună decât ați găsit-o și când vă va suna ceasul morții, veți putea muri fericiți cu conștiința că nu v-ați risipit timpul, ci "ați făcut ceea ce e mai bine!" (material semnat de Daniel Pușcașu pentru ARCB.ro)
(Sursa: ARCB.ro)

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 842, Ultimul acces: 2024-04-16 12:32:13