Arhiepiscopia Craiovei a castigat in instanta cladirea policlinicii studentesti (Curentul.ro) - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Arhiepiscopia Craiovei a câștigat în instanță clădirea policlinicii studențești (Curentul.ro)

[2013-12-04]
Medicii de la policlinica studențească din Craiova nu mai au un sediu în care să își desfășoare activitatea. Clădirea în care funcționa dispensarul a fost revendicată și câștigată în instanță de Arhiepiscopia Craiovei.
Cei șapte medici care lucrează la policlinica studențească nu își pot desfășura activitatea la capacitate maximă. Momentan, medicii sunt într-un proces de mutare, iar studenții pot să apeleze la ei doar pentru rețete și controale medicale de bază. Clădirea a fost revendicată și câștigată în instanță de Arhiepiscopia Craiovei, așa că, Primăria, în subordinea căreia se află policlinica, este acum nevoită să mute cabinetele la parterul unui cămin studențesc aflat în paragină.
Până când autoritățile vor moderniza policlinica studențească, cel mai mult au de suferit tinerii din provincie. Aceștia sunt nevoiți să meargă la cabinetele particulare sau la medicul de familie din localitatea de unde provin dacă se îmbolnăvesc, scrie digi24.ro.
Autor: Irina Tracy

Sursa: www.Culte.ro


Contor Accesări: 553, Ultimul acces: 2023-05-31 00:54:54