Hramul Parohia Cosenza - Italia - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Hramul Parohia Cosenza - Italia

[2013-12-16]
Parohia ortodoxă română din Cosenza - Italia cu hramul „Sfântului Prooroc Daniel și a celor trei Sfinți tineri Anania, Azaria și Misail” (sărbătoriți pe 17 decembrie) și-a început sărbătoarea hramului mai înainte pentru a oferi posibilitatea cât mai multor credincioși să participe. Astfel, sâmbătă, 14 decembrie 2013, a fost săvârșită Vecernia mare împreună cu Litia, la care a participat și părintele Constantin Prisacariu de la Parohia din Reggio Calabria. Apoi, duminică, 15 decembrie, a fost săvârșită Sfânta Liturghie, urmată de slujba Parastasului pentru ctitori, la care a participat părintele Ciprian Munteanu de la Parohia Poretta Terme (Reggio Emilia), după cum informează episcopia-italiei.it.
După slujbă, toți cei prezenți au rămas la agapa pregătită cu osteneală de un grup de credincioase, aducând mângâiere fraților după rânduială, cu pește și vin și alte bucate alese.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 840, Ultimul acces: 2024-03-21 19:35:35