Concertul traditional de colinde RASARITUL CEL DE SUS al Patriarhiei Romane - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Concertul tradițional de colinde RĂSĂRITUL CEL DE SUS al Patriarhiei Române

[2013-12-16]
Miercuri, 18 decembrie 2013, de la orele 19.00, în Aula Magna Teoctist Patriarhul din Palatul Patriarhiei, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, Centrul de presă BASILICA al Patriarhiei Române organizează concertul tradițional de colinde intitulat RĂSĂRITUL CEL DE SUS.
Concertul va fi susținut anul acesta de corul național de cameră MADRIGAL, care va interpreta un program de colinde din repertoriul național și internațional. În deschidere va concerta grupul psaltic TRONOS al Catedralei patriarhale.
La concert au fost invitați personalități ale vieții publice românești, colaboratori din instituțiile publice centrale și locale ale sectoarelor Administrației patriarhale și Arhiepiscopiei Bucureștilor, colaboratori și sprijinitori ai Centrului de presă BASILICA, membrii Permanențelor Consiliului Național Bisericesc și Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Bucureștilor, profesori de la Facultatea de Teologie Ortodoxă Justinian Patriarhul și Seminarul Teologic Liceal Ortodox din București, alți invitați.
Concertul va fi transmis în direct de posturile de radio și televiziune TRINITAS ale Patriarhiei Române.
Biroul de Presă al Patriarhiei Române

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 540, Ultimul acces: 2023-01-26 21:54:20