Frumosii irozi de altadata... - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Frumoșii irozi de altădată...

[2013-12-16]
Sala de festivități „Episcop Elie Miron Cristea” a Centrului eparhial a găzduit duminică, 15 decembrie 2013, spectacolul tradițional „Viflaimul” în cinstea marelui eveniment dumnezeiesc al Nașterii Domnului, oferit de elevii Seminarului Teologic „Episcop Ioan Popasu”, sub îndrumarea părinților profesori. Evenimentul s-a bucurat de prezența Preasfințitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, precum și a unei impresionante audiențe.
Spectacolul s-a bucurat de o prestație deosebită oferită de seminariști într-un grupaj festiv cu un conținut de calitate, ce a menținut oaspeților emoția pe tot parcursul spectacolului. La final, ceata de urători îmbrăcați în costume tradiționale au închinat din versurile „Plugușorului” cele mai bune gânduri de sănătate, spor și bucurie duhovnicească pentru Anul Nou ce stă să înceapă. Elevii seminariști au primit din partea ierarhului daruri, iar toți cei prezenți au primit iconițe și calendare.
(Articol realizat de Darius Herea, Pavel Canea)

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 542, Ultimul acces: 2023-01-28 03:12:58