Seara duhovniceasca in Parohia Petrosnita, Protopopiatul Caransebes - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Seară duhovnicească în Parohia Petroșnița, Protopopiatul Caransebeș

[2013-12-16]
Preasfințitul Lucian, Episcopul Caransebeșului s-a aflat sâmbătă, 14 decembrie 2013, în mijlocul credincioșilor din Parohia Petroșnița, Protopopiatul Caransebeș. Cu acest prilej ierarhul a binecuvântat lucrările executate la exteriorul bisericii parohiale cu hramul „Adormirea Maicii Domnului” după care înconjurat de un sobor de preoți și diaconi a săvârșit Slujba Vecerniei cu litie.
La slujbă au participat autorități centrale, județene și locale precum și un număr însemnat de credincioși, la final corul parohiei oferind un recital de colinde. În încheiere ierarhul a adresat un cuvânt de binecuvântare credincioșilor prezenți, felicitând în același timp pe ctitorii și binefăcătorii care s-au implicat în realizarea lucrărilor de la biserică.
„Cu toții ne-am adunat ca să-i mulțumim bunului Dumnezeu pentru toate, să binecuvântăm cu harul și cu puterea Preasfântului Duh lucrările care s-au efectuat la această biserică și la curtea acesteia”, a arătat Preasfințitul Lucian.
Toți cei prezenți au primit din partea chiriarhului iconițe și calendare.
(Articol realizat de Darius Herea, Pavel Canea)

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 702, Ultimul acces: 2023-12-01 10:39:15