Pachete cu alimente pentru 40 de persoane varstnice din municipiul Alba Iulia - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2022 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Pachete cu alimente pentru 40 de persoane vârstnice din municipiul Alba Iulia

[2013-12-19]
O parte dintre beneficiarii Serviciului socio-medical de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice Alba Iulia din cadrul Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia au fost vizitați ieri, 18 decembrie 2013, de un grup de colindători de la Ighiel însoțiți de părintele Nicolae Dan. Vârstnicii au primit din partea oaspeților pachete alimentare cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. În cursul zilei de astăzi, 19 decembrie, vor primi vizita colindătorilor și cadouri de sărbători și ceilalți beneficiari. Vor fi oferite în total pachete cu alimente pentru 40 de vârstnici.
Serviciul socio-medical de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice Alba Iulia are ca scop sprijinirea persoanelor vârstnice sărace și dependente fizic, lipsite de un sprijin familial, din municipiul Alba Iulia în satisfacerea nevoilor primare (hrană, îmbrăcăminte), medicale, igienico-sanitare, social-administrative și de relaționare. În cadrul acestui serviciu sunt oferite următoarele servicii: cantină mobilă, servicii de asistență socială, servicii menajere și gospodărești, servicii medicale, consiliere, comunicare, însoțire la medicul de familie și altele în funcție de nevoile persoanei vârstnice.
Biroul de Presă al Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 716, Ultimul acces: 2022-12-03 07:19:39