Serbare traditionala la Centrul multifunctional de servicii sociale Sperante pentru varsta a III-a din Galati - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2022 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Serbare tradițională la Centrul multifuncțional de servicii sociale Speranțe pentru vârsta a III-a din Galați

[2013-12-19]
La Centrul multifuncțional de servicii sociale ”Speranțe pentru vârsta a III-a” din Galați, a avut loc astăzi, 19 decembrie 2013, serbarea tradițională de colinde.
Cei 30 de asistați deplasabili ai Centrului au primit vizita a aproape 100 de copii – preșcolari, elevi și liceeni de la Seminarul Teologic ”Sfântului Apostol Andrei”, Colegiul Național ”Mihail Kogălniceanu”, Liceul Teoretic ”Dunărea”, Liceul Teoretic ”Emil Racoviț㔠și Grădinița nr. 44., care și-au oferit în dar colindele pe care le-au învățat și pregătit împreună cu dascălii lor, după cum a precizat Părintele Gabriel Molocea.
Pe lângă tradiționalele colinde românești, menite să aducă bucurie și mângâiere fiecărui creștin, colindătorii au oferit pachete cu dulciuri și fructe bătrânilor asistați. Pentru a mulțumi colindătorilor, mici și mari, asistații au pregătit un scurt program de colinde și poezii, dovedindu-le prin aceasta dragostea și atașamentul față de tânăra generație.
La finalul serbării, toți participanții au intonat colindul ”O, ce veste minunată!” arătând prin aceasta comuniunea și bucuria prezentă în sufletele tuturor .
S-a servit masa de prânz apoi toți vârstnicii asistați au primit pachete consistente cu alimente pentru masa de Crăciun.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 767, Ultimul acces: 2022-11-28 05:53:25