Papa Benedict al XVI-lea: Isus din Nazaret. Copilaria - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Papa Benedict al XVI-lea: Isus din Nazaret. Copilăria

[2013-12-20]
A apărut cartea "Isus din Nazaret. Copilăria", scrisă de Papa Benedict al XVI-lea. Traducerea în limba română de Francisca Băltăceanu și Monica Broșteanu a fost publicată la Editura Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București. Prefața aceste ediții în limba română a fost semnată de cardinalul Gianfranco Ravasi. Cartea are 172 de pagini, în ediție de lux, și costă 25 lei.
Este ultima carte semnată de Papa Benedict al XVI-lea mai înainte de a părăsi Scaunul Petrin. Este un instrument simplu, dar bogat în informații, pentru a înțelege mai profund și mai îndeaproape realitățile timpului în care s-a născut Mântuitorul. Este un comentariu atent și erudit al Evangheliilor după Luca și Matei, în pas cu exegeza modernă. Aspecte controversate au fost clarificate în spirit de adevăr. Lucrarea constituie o frumoasă lumină în viața creștină de zi cu zi, prin legăturile continue între textul evanghelic și situația zilelor noastre
Pentru cei care nu au în casă această carte, este cel mai potrivit cadou de Crăciun. Volumul poate fi procurat de la Librăria "Sfântul Iosif" din București (tel. 021/2015475) sau de la Librăria "Presa Bună". (Liana Gehl și Teri Petres)
(Sursa: ERCIS.ro)
Imagini:

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 991, Ultimul acces: 2024-02-22 07:10:39