Concert caritabil pentru copiii internati la Spitalul Marie Curie - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Concert caritabil pentru copiii internați la Spitalul Marie Curie

[2013-12-24]
La Biserică Tuturor Sfinților din sector 1 – București a avut loc sâmbătă, 21 decembrie 2013, un concert caritabil de colinde în sprijinul copiilor internați în secția de Oncologie a Spitalului Marie Curie. Evenimentul a fost organizat de Școlala Gimnazială nr. 184 din București, în parteneriat cu Parohia Tuturor Sfinților și Asociația Ed Filii. Concertul de colinde a fost susținut de Corul Evia al Parohiei Sfântul Ioan Rusul - Brâncuși și de Corul Școlii Gimnaziale nr. 184.
În incinta Bisericii s-a derulat și un Târg Caritabil cu obiecte decorative specific Crăciunului, realizate de către elevii Școlii Gimnaziale nr. 184. Toți cei prezenți la Concertul Caritabil au achiziționat decorațiuni și tablouri puse spre vânzare în cadrul evenimentului. Toate donațiile strânse în urma Concertului Caritabil au ajuns sub formă de cadouri, la copiii internați în secția de Oncologie a Spitalului Marie Curie.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 937, Ultimul acces: 2024-02-22 19:05:11