Concert de colinde in parohia Munteni Buzau I - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Concert de colinde în parohia Munteni Buzău I

[2013-12-23]
Corala Sfântul Mare Mucenic Mina a Protopopiatului Slobozia a susținut un concert de colinde duminică, 22 decembrie 2013, în Parohia Munteni Buzău I, la invitația părintelui paroh Gheorghe Ardeleanu, potrivit sf-esc.ro.
La începutul concertului, preacucernicul părinte protopop Dumitru Drăghici a transmis binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor credincioșilor de aici. Doamna Florentina Loredana Dalian a prezentat recitalul de colinde al Coralei Protopopiatului.
Dirijați cu măiestrie de preacucernicul părinte Cătălin Stanciu, cei 25 de preoți coriști au interpretat tradiționalele: Bună dimineața la Moș Ajun, Sus boieri!, În locașul lui Crăciun, Moș Crăciun, Sorcova, și cântările religioase Mare fie-ți, Doamne, slava!, Doamne, pe noi miluiește-ne, Metanie.
Surpriza spectacolului a fost sceneta de Crăciun prezentată de copiii Grădiniței din Munteni Buzău, îndrumați de doamna educatoare. Enoriașii de toate vârstele au apreciat frumusețea colindelor și a compozițiilor religioase prin aplauze și mulțumiri.
Preacucernicul părinte Gheorghe Ardelean, gazda evenimentului, a mulțumit tuturor – credincioși, preoți și autorități locale – pentru reușita acestei seri de comuniune prin rugăciune și cânt sfânt.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 889, Ultimul acces: 2024-03-04 12:17:57