Daruri pentru familiile nevoiase din partea enoriasilor Catedralei din Urziceni - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Daruri pentru familiile nevoiașe din partea enoriașilor Catedralei din Urziceni

[2013-12-24]
Ca în fiecare an, în preajma sărbătorii Nașterii Domnului, Catedrala din Urziceni oferă daruri familiilor nevoiașe. Astfel, în urma colectei care s-a făcut în perioada postului, s-au pregătit cincizeci de pachete.
La inițiativa părintelui paroh Bogdan-Ionuț Stancu, în ajunul Crăciunului darurile, constând în alimente și dulciuri, au fost oferite la cincizeci de familii din parohie. Preoții Adrian Scărlătescu și Nicolae Gangă, însoțiți de credincioși au împărțit cadourile.
„Mulțumim tuturor celor care au sprijinit această acțiune filantropică și rugăm pe Bunul Dumnezeu să le răsplătească faptele de milostenie, nădăjduind ca și la anul să putem fii alături de cei care așteaptă ajutor de la biserică. Adresăm cuvinte de mulțumire și Jandarmeriei Ialomițene care ne-a sprijinit în realizarea acestei acțiuni”, a precizat Părintele Paroh Bogdan-Ionuț Stancu, Protopopul Urzicenilor.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 734, Ultimul acces: 2023-03-27 12:40:48