Colinde traditionale la Parohia Tesila I, Valea Doftanei - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Colinde tradiționale la Parohia Teșila I, Valea Doftanei

[2013-12-25]
În ziua sărbătorii Nașterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos, la Parohia Teșila I, Protoieria Câmpina, s-a desfășurat un concert de colinde tradiționale, la finalul Sfintei Liturghii.
“Concertul de colinde a fost susținut de copiii care fac parte din grupul de cateheză săptămânală din cadrul parohiei noastre, și pe lângă activitățile religios-culturale, sociale și creative se înscrie și activitatea muzicală prin care pregătim programe artistice cu diferite ocazii: la hramul parohiei, la marile sărbători, etc. Am pregătit împreună cu copiii aceste colinde timp de două luni de zile, și astăzi au învins emoțiile încântând credincioșii participanți la slujba praznicului cât și pe părinții lor. Cred că, glasurile celor mici și portul tradițional au întregit și luminat praznicul mântuitor al Nașterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Toți copiii au fost răsplătiți cu aplauze și daruri din partea parohiei”, a declarat părintele Răzvan-George Topală, coslujitor la Parohia Teșila I, Valea Doftanei.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 764, Ultimul acces: 2023-03-28 16:12:26