Slujire arhiereasca la parohia clujeana ”Schimbarea la Fata” - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Slujire arhierească la parohia clujean㠔Schimbarea la Față”

[2013-12-28]
PS Vasile Someșanul, Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului a fost prezent la 25 decembrie 2013 în mijlocul credincioșilor Parohiei ”Schimbarea la Faț㔠din Cluj-Napoca. Cu prilejul Praznicului Nașterii Domnului, ierarhul a oficiat Sf. Liturghie alături de un sobor de preoți și diaconi, potrivit Radio Renașterea.
În cadrul slujbei, pr. paroh Titus Moldovan a dat citire Pastoralei ÎPS Andrei cu prilejul Sărbătorii Nașterii Domnului, iar la final, PS Vasile le-a adresat credincioșilor câteva îndemnuri duhovnicești, acum, la ceas de praznic: “Pruncul divin născut în peștera din Bethleem are menirea ca prin venirea Sa în lume și prin Biserică să unească pământul cu cerul. Cele pământești cu cele cerești. Dar, El ne învață de la Nașterea Sa că un prunc nevinovat trebuie să se nască într-o familie în care să poată fi ocrotit, îngrijit, apărat și instruit pentru viață, pentru neam. Familia, biserica și școala, au fost și trebuie să rămână chiar și în aceste vremuri pe care le trăim pilonii de bază care să asigure ocrotirea, creșterea și instruirea copiilor pentru a fi pregătiți pentru o viață demnă și cinstită.”

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 769, Ultimul acces: 2023-03-21 13:18:57