Sarbatoarea Nasterii Domnului la Catedrala Arhiepiscopala din Ramnicu Valcea - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Sărbătoarea Nașterii Domnului la Catedrala Arhiepiscopală din Râmnicu Vâlcea

[2013-12-28]
Biserica Ortodoxă sărbătorește la 25 decembrie Nașterea Domnului. La Catedrala Arhiepiscopală din Râmnicu Vâlcea, Sfânta Liturghie a fost oficiată, în prima zi de Crăciun, de Înaltpreasfințitul Părinte Gherasim, Arhiepiscopul Râmnicului, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, potrivit arhiram.ro. La slujbă au participat sute de credincioși.
La finalul Sfintei Liturghii Părintele Protos. Sebastian Mihalcea, Eclesiarhul Catedralei Arhiepiscopale, a dat citire Pastoralei de Crăciun adresate de Chiriarhul locului, Înaltpreasfințitul Părinte Gherasim, clerului, cinului monahal și tuturor dreptcredincioșilor creștini din Eparhia Râmnicului.
Răspunsurile la strană au fost date de Corala „Sfântul Antim Ivireanul” a Catedralei Arhiepiscopale condusă de Prof. Marian Cristi Stroe, care la final a susținut Concertul Tradițional de Colinde.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 786, Ultimul acces: 2023-03-21 23:44:23