A doua zi de Craciun la parohia clujeana Faget - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

A doua zi de Crăciun la parohia clujeană Făget

[2013-12-28]
PS Vasile Someșanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului a fost prezent la 26 decembrie 2013, în a doua zi de Crăciun, în parohia Făget din Cluj-Napoca, a cărei biserică și-a serbat hramul. Cu acest prilej, Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Clujului a oficiat Sf. Liturghie Arhierească în Biserica cu hramul ”Soborul Maicii Domnului”, potrivit Radio Renașterea. Alături de Preasfinția sa au slujit preoți și diaconi din cuprinsul protopopiatului Cluj II. Din sobor a făcut parte și eclesiarhul Catedralei Mitropolitane, pr. Arhim Teofil Roman. Sf. Liturghie a fost precedată de o slujbă de binecuvântare a lucrărilor efectuate la subsolul bisericii.
În vara acestui an, bisericuța mică a parohiei Făget a fost demolată pentru a se construi o biserică mai încăpătoare. De atunci au fost demarate lucrările de construcție la noul locaș de cult, în prezent fiind finalizat subsolul, în care sunt oficiate slujbele bisericești. În cadrul Sf. Liturghii PS Vasile Someșanul le-a adresat credincioșilor un cuvânt duhovnicesc.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 758, Ultimul acces: 2023-03-24 15:35:02