Oaspeti de seama in Eparhia Caransebesului - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Oaspeți de seamă în Eparhia Caransebeșului

[2013-12-30]
Preasfințitul Lucian, Episcopul Caransebeșului, a primit sâmbătă, 28 decembrie, vizita unui grup de tineri din România și Italia Întâlnirea a avut loc la orele prânzului în sala de festivități „Episcop Elie Miron Cristea” a Episcopiei Caransebeșului. Tinerii români, majoritatea de la Colegiul Național „Traian Lalescu” și de la Colegiul Economic al Banatului Montan din Reșița, au fost însoțiți de pr. protopop Petru Berbentia, pr. prof. Nicolae Chiosa și pr. prof. Emil Sergiu Varga, potrivit episcopiacaransebesului.ro. Oaspeții italieni au fost fost însoțiți de pr. Giorgio Paolini, coordonatorul proiectului „Da EurHope a EurHome”, desfășurat în fiecare vară în parohiile italiene Pesaro și Loreto.
Tinerii prezenți, atât cei români, cât și cei italieni, au arătat care sunt activitățile derulate în fiecare an în cadrul taberei ecumenice de la Loreto din Italia, iar vizita din România a grupului de tineri italieni se înscrie în nenumăratele acțiuni comune realizate de către aceștia de-a lungul timpului în spiritul dragostei creștine. La final, Preasfințitul Lucian i-a încurajat pe tineri să desfășoare în continuare astfel de activități și i-a îndemnat să propovăduiască spiritul creștin al dragostei și în rândul altor tineri. Toți cei prezenți au primit din partea chiriarhului daruri cu prilejul Sfintelor Sărbători.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 774, Ultimul acces: 2023-03-24 07:59:10