Duminica dupa Nasterea Domnului la Ramnic - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Duminica după Nașterea Domnului la Râmnic

[2013-12-30]
Biserica Ortodoxă s-a aflat la 29 decembrie 2013 în Duminica după Nașterea Domnului. Cu acest prilej, la Catedrala Arhiepiscopal㠄Sfântul Ierarh Nicolae” din Râmnicu Vâlcea, a fost oficiată Sfânta Liturghie de către un sobor de preoți și diaconi în prezența Chiriarhului locului, Înaltpreasfințitul Părinte Gherasim, Arhiepiscopul Râmnicului.
Răspunsurile liturgice au fost oferite de Corala „Sfântul Antim Ivireanul” a Catedralei Arhiepiscopale, condusă de Prof. Marian Cristi Stroe, potrivit arhiram.ro. La sfârșitul Sfintei Liturghii, Părintele Ilie Zacheia a ținut un cuvânt de învățătură în care a evidențiat principalele înțelesuri duhovnicești ce se desprind din pericopa evanghelică.
La finalul Sfintei Liturghii Înaltpreasfințitul Părinte Gherasim i-a binecuvântat pe numeroșii credincioși prezenți la Sfânta Liturghie și le-a mulțumit pentru participarea la sfânta slujbă.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 791, Ultimul acces: 2023-03-21 14:23:52