Trecerea dintre ani in Arhiepiscopia Romanului si Bacaului - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Trecerea dintre ani în Arhiepiscopia Romanului și Bacăului

[2014-01-02]
La răstimpul dintre ani, Preasfințitul Părinte Episcop Ioachim Băcăuanul s-a rugat împreună cu soborul de preoți și credincioși din Roman, ce au dorit să fie prezenți, la miezul nopții, în Catedrala arhiepiscopal㠄Cuvioasa Parascheva”, informează epr.ro
După rostirea Acatistului Mântuitorului nostru Iisus Hristos, a fost oficiată Slujba de Te-Deum, în cadrul căreia ierarhul a citit rugăciuni de mulțumire pentru binefacerile primite de la Dumnezeu și pentru binecuvântarea noului an.
În cuvântul său, Preasfințitul Părinte Episcop a mulțumit celor ce au lăsat grijile acestei lumi pentru a petrece câteva clipe în rugăciune. „Important este cum știm să folosim acest timp pe care Dumnezeu ni l-a dat să-l trăim. Dacă-l risipim în păcate, este un timp mort. Dar, dacă îl folosim urmând învățătura Sfintelor Evanghelii și împlinind voia lui Dumnezeu, atunci timpul este un câștig pentru viața noastră spre dobândirea mântuirii”, a spus ierarhul.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 478, Ultimul acces: 2021-01-14 19:28:11