Aproape 1.000 de oameni la Patriarhie, de Boboteaza. PF Daniel le-a urat sanatate (Mediafax.ro) - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Aproape 1.000 de oameni la Patriarhie, de Bobotează. PF Daniel le-a urat sănătate (Mediafax.ro)

[2014-01-07]
Aproape 1.000 de oameni s-au adunat luni, pentru sărbătoarea Bobotezei, la Patriarhie, unde Sfințirea Mare a Apelor a fost făcută de PF Daniel, care le-a urat credincioșilor ca Agheasma Mare să le aducă sănătate, vindecare de boli, izbăvirea de necazuri și bucuria binecuvântării.
Credincioșii s-au adunat încă de la ora 8.00 pe Colina Bucuriei de la Catedrala Patriarhală, pentru a participa la slujba de Bobotează oficiată în acest an de PF Daniel, împreună cu Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, episcop vicar patriarhal, și Preasfințitul Părinte Varsanufie Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, înconjurați de preoți și diaconi, slujitori ai Catedralei Patriarhale.
După Sfânta Liturghie, soborul slujitor a ieșit din Catedrala Patriarhală, iar Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul Părinte Daniel, a oficiat Sfințirea cea Mare Apei (Agheasma Mare), în fața Reședinței Patriarhale, unde au fost aliniate 24 de vase cu o capacitate totală de 12.000 de litri.

Sursa: www.Culte.ro


Contor Accesări: 497, Ultimul acces: 2021-03-01 00:51:00