Sarbatoarea Sf. Cuvios Antipa de la Calapodesti, ocrotitorul Eparhiei Romanului si Bacaului - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Sărbătoarea Sf. Cuvios Antipa de la Calapodești, ocrotitorul Eparhiei Romanului și Bacăului

[2014-01-09]
Ca în fiecare an, Sfântul Cuvios Antipa de la Calapodești va fi serbat într-un mod deosebit în Eparhia Romanului și Bacăului.
La Catedrala arhiepiscopal㠄Cuvioasa Parascheva” din Roman va avea loc joi, 9 ianuarie, la ora 16.00, slujba Vecerniei cu Litie. Între orele 17.30 – 18.30 va urma procesiunea cu icoana Sf. Cuv. Antipa și racla cu sfintele sale moaște, ce vor fi depuse în Paraclisul arhiepiscopal spre închinarea credincioșilor, unde va fi oficiată slujba Acatistului Sf. Cuvios Antipa de la Calapodești.
Vineri, 10 ianuarie, în ziua de prăznuire a sfântului, la Catedrala arhiepiscopal㠄Cuvioasa Parascheva”, Preasfințitul Părinte Episcop Ioachim Băcăuanul va oficia slujba Sfintei Liturghii la care vor participa părinții consilieri, inspectori și preoții din Protopopiatul Roman.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 601, Ultimul acces: 2021-03-06 23:13:47