Santierul Catedralei Mantuirii Neamului - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului

[2014-01-08]
Odată cu încheierea sărbătorilor Nașterii Domnului și Bobotezei au fost reluate lucrările la Catedrala Mântuirii Neamului. Pe șantier se lucrează în continuare la suprastructura edificiului, etapă deosebit de complexă, care se va executa în mai mulți ani. Noul constructor montează în prezent armătură flexibilă.
„Se lucrează în continuare tot la nivelul cotei parter. Se montează armătură flexibilă. În privința armăturii rigide s-a finalizat ceea ce se putea monta până în acest moment. Mai sunt doar câteva elemente care se vor monta după faza turnării betonului în elementele din care se vor naște aceste piese care nu au fost montate încă. În rest, se execută suduri la această armătură flexibilă, plăcuțe, joncțiuni de bare. Constructorul se pregătește pentru a începe săptămâna viitoare zidăria”, a declarat pentru TRINITAS TV ing. Dan Dumitrescu, diriginte de șantier.
Credincioșii de pretutindeni sunt așteptați să așeze cărămida lor la ridicarea celui mai important lăcaș de cult al românilor ridicat de la Revoluție încoace. Modalitățile prin care puteți contribui sunt mai multe și despre fiecare puteți afla accesând site-ul catedralaneamului.ro.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 4673, Ultimul acces: 2024-04-15 15:16:59