Papa emerit a iesit din Vatican pentru a-si vizita fratele la spital - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Papa emerit a ieșit din Vatican pentru a-și vizita fratele la spital

[2014-01-09]
Papa emerit Benedict al XVI-lea a făcut o excepție călătorind în afara zidurilor Vaticanului la sfârșitul săptămânii trecute pentru a-și vizita fratele mai în vârstă, Mons. Georg Ratzinger, internat într-un spital din Roma. Între cei doi frați este o diferență de trei ani. Mons. Georg este cunoscut în special ca dirijor al Regensburger Domspatzen, corul Catedralei din Regensburg, Germania.
Fratele mai mare al Pontifului emerit a ajuns în spitalul Gemelli după ce a venit în vizită în Roma, din Germania, pentru a fi alături de Joseph Ratzinger de Crăciun. Nu s-au făcut publice detalii despre starea medicală a lui Georg. Fostul Pontif și-a păstrat discreția promisă după retragerea din februarie 2013, călătorind până la spital într-o mașină cu geamurile fumurii. După vizita la spital s-a întors direct la reședința sa din Vatican, mănăstirea Mater Ecclesia.

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 556, Ultimul acces: 2021-03-06 22:13:15