Patriarhia Romana a fost amendata pentru respectarea unei hotarari judecatoresti - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Patriarhia Română a fost amendată pentru respectarea unei hotărâri judecătorești

[2014-01-09]
În legătură cu știrea difuzată de postul de televiziune PRO TV sub titlul BOR, amendată pentru că a încălcat trei porunci la o licitație, precizăm:
1. Patriarhia Română a fost amendată de Unitatea de Coordonare și Verificare a Achizițiilor Publice (UCVAP) din cadrul Ministerului Finanțelor Publice pentru că nu ar fi dus la îndeplinire hotărârile Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor și Curții de Apel București prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de consolidare și restaurare a Palatului Patriarhiei cu fonduri europene.
2. Însă, Patriarhia Română a îndeplinit în termenul legal de 15 zile hotărârile celor două instituții, în pofida încercărilor de tergiversare ale reprezentanților UCVAP.
În concluzie, Patriarhia Română își exprimă convingerea că justiția va constata caracterul abuziv al amenzii aplicate de UCVAP din Ministerul Finanțelor Publice pentru “vina” Patriarhiei Române de a fi adus la îndeplinire în termenul legal o hotărâre judecătorească irevocabilă. De asemenea, Patriarhia Română speră că tergiversările birocratice nejustificate și neexplicate de UCVAP vor înceta și vor fi demarate lucrările de execuție ale acestui proiect cu finanțare europeană, semnat de Patriarhia Română împreună cu Ministerul Dezvoltării Regionale încă din anul 2012.
BIROUL DE PRESĂ AL PATRIARHIEI ROMÂNE

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 492, Ultimul acces: 2021-02-28 15:22:31