Sfantul Ioan Botezatorul, cinstit la Tarragona - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Sfântul Ioan Botezătorul, cinstit la Tarragona

[2014-01-11]
Continuând bucuria sărbătorilor, în ziua prăznuirii Sfântului Proroc Ioan Botezătorul, Preasfințitul Timotei, Episcopul Ortodox Român al Spaniei și Portugaliei, a poposit în mijlocul credincioșilor din Parohia „Sfinții Ierarhi Calinic de la Cernica și Fructuosus” din Tarragona, săvârșind Sfânta Liturghie arhierească în biserica din orașul Reus, informează episcopiaspanieiportugaliei.es
Chiriarhul a fost primit cu aleasă bucurie de către credincioșii prezenți, această bucurie fiind cu atât mai mare cu cât a fost prima vizită arhierească din acest nou an calendaristic.
La finalul Sfintei Litughii, Părintele Episcop le-a adresat celor prezenți un cuvânt de învățătură. Preasfinția Sa le-a vorbit despre viața plină de sfințenie pe care a dus-o Sfântul Proroc Ioan Botezătorul și i-a îndemnat să lupte împotriva tentațiilor și păcatelor acestei vieți, folosind armele Sfântului Ioan, postul și rugăciunea, pornite din inima plină de credință și dragoste față de Dumnezeu și de aproapele.
La final, Preasfințiul Tiomtei i-a felicitat pe toți cei care poartă numele Sfântului Proroc și Înaintemergătorul Domnului, Ioan Botezătorul, și i-a mulțumit părintelui paroh și credincioșilor pentru râvna și lucrarea lor pe ogorul Domnului.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 472, Ultimul acces: 2021-02-28 15:22:34