Mihai Eminescu omagiat la Slobozia - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Mihai Eminescu omagiat la Slobozia

[2014-01-16]
În contextul comemorării marelui poet Mihai Eminescu, de la a cărui naștere se împlinesc pe 15 ianuarie 2014, 164 de ani, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Școala gimnazial㠄Sfântul Andrei” Slobozia și Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 din Slobozia, a organizat cu sprijinul Bibliotecii Județene „Ștefan Bănulescu”, o seamă de manifestări la care au participat preoți, cadre didactice, copii și părinți.
În după amiaza zilei, PC Protopop Dumitru Drăghici împreună cu reprezentanți ai autorităților locale și județene a fost alături de elevii și profesorii Liceului Tehnologic „Mihai Eminescu” din Slobozia, cărora le-a transmis binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor.
Evenimentele se înscriu în seria manifestărilor culturale organizate de Protopopiatul Slobozia, prilejuite de cinstirea la data de 15 ianuarie a Zilei Culturii Naționale, potrivit sf-esc.ro.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 841, Ultimul acces: 2024-03-28 05:15:39