Proiectul “Si ei sunt ai nostri!”, la Sibiu - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Proiectul “Și ei sunt ai noștri!”, la Sibiu

[2014-01-18]
Arhiepiscopia Sibiului, prin Departamentul social, a oferit vineri, 17 ianuarie 2014, ajutoare persoanelor din Adăpostul de noapte amenajat de autoritățile sibiene pentru a întâmpina nevoile urgente ale oamenilor străzii. O delegație a Departamentului social, condusă de pr. consilier social Nicolae Rusu a mers la adăpostul amenajat pentru persoanele fără o locuință și a oferit pachete cu alimente, dulciuri, ceai, cafea și alte ajutoare. Activitatea a făcut parte din proiectul “Și ei sunt ai noștri!” și a vizat 40 de persone fără adăpost din Sibiu.
Prin vizitele periodice ale reprezentanților Departamentului social, Arhiepiscopia Sibiului își arată grija față de acest segment al persoanelor în nevoi.
Departamentul Social de la Arhiepiscopia Sibiului demarează împreună cu instituții din oraș mai multe proiecte prin care persoanele de la Adăpostul de noapte din cartierul Turnișor să fie integrate în piața muncii și în societate, potrivit mitropolia-ardealului.ro

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 906, Ultimul acces: 2024-04-17 04:30:25