Activitatile social-filantropice continua in Arhiepiscopia Ramnicului - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Activitățile social-filantropice continuă în Arhiepiscopia Râmnicului

[2014-01-18]
Parohia „Sfântul Ioan Botezătorul” în parteneriat cu Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” și Parohia “Sfântul Apostol Andrei” din Râmnicu Vâlcea au continuat seria activităților sociale pe care le desfășoară în spitalele și centrele de îngrijire din județul Vâlcea, potrivit arhiram.ro.
Vineri, 17 ianuarie 2014, organizatorii acestei activități au vizitat Spitalul de Psihiatrie Drăgoiești oferind alimente, iconițe și cărți de rugăciune celor asistați și angajaților acestor instituții. Activitatea a fost coordonată de către Pr. Prof. Dr. Nicolae Proteasa, Directorul Seminarului Teologic „Sfântul Nicolae” din Râmnicu Vâlcea, care a fost însoțit de Pr. Laurențiu Barbu, Parohul Bisericii „Sfântul Andrei” din Râmnicu Vâlcea, precum și de un grup de enoriași ai Parohiei „Sfântul Ioan Botezătorul” din municipiul Râmnicu Vâlcea, oferind asistaților din aceste instituții alimente, fructe și dulciuri.
„Cu sprijinul Arhiepiscopiei Râmnicului, a enoriașilor Parohiei „Sfântul Ioan Botezătorul” și a preoților care ni se alătură în acest proiect misionar, continuăm vizitele la centrele sociale din județul Vâlcea. Încercăm prin acest mod să sprijinim activitatea acestor centre prin dialogul pe care l-am inițiat cu persoanele asistate, acestea trăind în mod deosebit fiecare întâlnire cu preoții și enoriașii care îi vizitează”, a precizat Părintele Nicolae Proteasa, preot slujitor la Parohia „Sfântul Ioan Botezătorul” din Râmnicu Vâlcea.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 353, Ultimul acces: 2021-04-23 01:22:43