ndoitul dar facut samarineanului - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

ndoitul dar făcut samarineanului

[2014-01-18]
Duminica a XXIX-a după Rusalii Vindecarea celor zece leproși (Luca 17, 11-19)
„În vremea aceea, intrând Iisus într-un sat, L-au întâmpinat zece bărbați leproși, care au stat departe și care au ridicat glasul, zicând: Iisuse, Învățătorule, miluiește-ne. Și, văzându-i, El le-a zis: Duceți-vă și vă arătați preoților. Dar pe când ei se duceau, s-au curățit. Iar unul dintre ei, văzând că s-a vindecat, s-a întors, cu glas mare slăvind pe Dumnezeu. Și a căzut cu fața la pământ la picioarele lui Iisus, mulțumindu-I. Iar acela era samarinean. Și răspunzând, Iisus a zis: Oare nu zece s-au curățit? Dar cei nouă unde sunt? Nu s-a găsit să se întoarcă să dea slavă lui Dumnezeu decât numai acesta care este de alt neam? Și i-a zis: Ridică-te și du-te! Credința ta te-a mântuit!“
Evenimentul întâl­ni­­­rii lui Hristos cu cei zece leproși și vin­­decarea minu­na­­tă a acestora este relatată nu­­­mai de Sfântul Luca.
Mai multe detalii în “Ziarul Lumina”.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 326, Ultimul acces: 2021-04-01 22:51:44